Wellion Pump tjänster / Sverige

Jag formar mitt liv - Wellion supportar mig

 

Pumptjänster

Wellion finns också där för mig efter att pumpen har ordinerats.

Tack vare många års erfarenhet av insulinpumpar från vår MED TRUST-personal får du kompetent support. Produktspecialister och kundtjänst är alltid tillgängliga för att hjälpa dig med tekniska frågor, beställningar eller funderingar.

Om du har några frågor angående användningen av pumpen, handenheten eller tillbehör, står Wellion-tjänsten naturligtvis till ditt förfogande. Din regionala kontaktperson försöker alltid hitta snabba och individuella lösningar på dina frågor. Vänlig och kompetent service hjälper till att göra din vardag enklare.

Vår kundservice ansvarar för smidig leverans av tillbehör och hjälper dig gärna med råd om alla frågor angående recept, beställningar och leveranser. info@medtrust.se eller 046-1577775.

Vanligtvis skickas varorna hem till användaren men distributionen kan se olika ut i Sveriges olika regioner.

 

Extra pump

Om du vill vara på den säkra sidan under din semester kan vi förse dig med en ersättningspump även för den här tiden. Begär ersättningspumpen från MED TRUST kundtjänst eller din personliga kontaktperson.

24 -timmars support

Om du har några problem med pumpen kan du nå Wellions support 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan. Den kvalificerade MED TRUST-personalen hjälper dig omedelbart.

Pumpens hotline: 0733-108513

Insulinpumpar måste ordineras av din vårdgivare

 

 

Har du fortfarande frågor eller vill du ha stöd med förskrivningen av din Wellion MICRO-PUMP?

Vi hjälper dig gärna.

info@medtrust.se    oder   040-1577775