Wellion MESH-NEBULISATOR
Nebulisera läkemedel
Uppladdningsbart batteri

  Wellion MESH-NEBULISATOR

  Nebulisera läkemedel -trådlös och enkelt

  Snabb och effektiv andningsbehandling


  Wellion MESH-NEBULISATOR är en liten, bekväm medicinsk produkt för användning i hemmet eller på resa,  för att nebulisera läkemedel vid behandling i luftvägarna. Enheten drivs av ett internt uppladdningsbart litium-titanbatteri. B batteriet med sin kompakta storlek och långa livslängd gör att du kan fortsätta din behandling var som helst, även när du reser. Nebulisering uppnås genom en modern kombination av ett mikroporöst membran och en vibrerande teknik.

  En nebulisator är en medicinsk läkemedelsprodukt som används för att administrera läkemedel i form av mycket små partiklar. Mikropartiklarna inhaleras sedan i lungorna. Denna form av terapi används i samråd med ansvarig sjukvårdspersonal för att behandla akuta såväl som kroniska andningssjukdomar, såsom astma, cystisk fibros eller KOL.

  Bärbara nebulisatorer tillåter människor att ta sina mediciner var som helst och när som helst, vilket underlättar en snabb och effektiv behandling. Wellion MESH-nebulisator kombinerar alla fördelar med en bärbar medicinsk utrustning. Den är användarvänlig, i ett litet format med låg vikt och med en pålitlig prestanda.

   

   

  Bekväm hantering

  1. Sätt fast läkemedelsbehållaren och fyll den med respektive läkemedelsberedning (överskrid inte maxgränsen på max 6 ml).

  2. Placera antingen masken eller munstycket på maskadaptern - enheten är nu redo att användas.

  3. Luta Wellion MESH-nebulisatorn något för att det vibrerande elementet ska komma i kontakt med läkemedelslösningen, vid uppstart. Därefter kan enheten användas i valfri vinkel.

  4. För att andas in, lägg munstycket i munnen eller lägg masken över mun och näsa. Starta nebuliseringen genom att trycka på PÅ / AV-knappen
   (OBS: I vissa positioner, t.ex. upprätt, kan finfördelningen avbrytas efter en tid. Då lutar du enheten en kort stund för att sänka ner det vibrerande elementet i medicinen igen.)

  5. Stäng alltid av Wellion MESH-nebulisatorn efter användning. Rengör enheten efter varje inhalering.

   

  NEBULISERINGSHASTIGHET 0,27 ± 0,01 ML / MIN

  MMAD (mass median aerodynamisk diameter): 2,93 ± 0,19 μm

  UPPLADDNINGSBART BATTERI

  BÄRBART HANDHÅLLET FORMAT

  LJUDNIVÅ: <40 DB

  FÄRGAT INDIKATORLJUS (DRIFT - LADDNING - TOMT / FULLT BATTERI)

   

  För ytterligare information, kontakta oss.