Ketonteststickor
upptäcka förhöjda keton-nivåer och hotande ketoacidos i tid

  Wellion GALILEO KET teststickor för ketonmätning

  UPPTÄCK HÖGA KETON-NIVÅER I TID

   

  Wellion GALILEO KET ketonteststickor används tillsammans med Wellion GALILEO GLU/KET-mätaren för att mäta koncentrationen av blodketoner i venöst blod eller färskt kapillärblod från fingertoppen.

  Wellion GALILEO-teststickor för blodketon är plasmakalibrerade för att underlätta jämförelse med laboratorieresultat. De är avsedda för självmätning av individer hemma eller för användning i sjukvården av kvalificerad personal.

   

   

  Hantering

  1. Ta en Wellion GALILEO ketonteststicka från folieförpackningen. Sätt teststickan i mätaren för att starta den. Displayen visar symbolen "Ket", den blinkande bloddroppssymbolen och teststickans symbol.

  2. Tryck blodprovstagaren (med en ny lansett) mot fingertoppens sida och tryck på frigöringsknappen för att sticka och få bloddroppen.

  3. Håll nu spetsen på teststickan i en liten vinkel in i blodprovet. Teststickan suger automatiskt upp blodet. Mätaren piper för att meddela dig när det finns tillräckligt med blod för testet. Displayen visar nedräkningen och efter 8 sekunder visas resultatet på displayen.

   

  Användbara tips

  • Använd inte utgångna teststickor. Kontrollera utgångsdatumet som är tryckt på teststickornas förpackningar.

  • Använd teststickor omedelbart efter att du tagit ur dem från folien.

  • Använd inte våta eller skadade teststickor.

  • Undvik direkt solljus och värme. Förvara teststickorna i en torr, sval miljö (inte i badrummet).

  • Kassera den använda teststickan och den använda lansetten omedelbart efter mätningen.

   

  Förpackningsenhet: 10 styck teststickor, individuellt förpackade.

   

  Wellion GALILEO KET ketonteststicka är avsedd för självtest av personer med diabetes eller för vårdpersonal. Wellion GALILEO KET-teststickan för blodketon är inte avsedd för neonatal användning eller för diagnos av ketonrelaterad sjukdom såsom diabetisk ketoacidos (DKA).

   

  Wellion GALILEO KET Teststickor - 10 stycken

  ordernummer: WELL10-10KET
  270.00 SEK
  antal