Wellion LUNA Harnsäure Teststreifen. High Tech Produkt. Besteht aus verschiedenen Schichten. AUTO CODING Tgie. Handliche Größe. Sip-in-Technologie verhindert eine Kontamination mit Blut. Für das Wellion LUNA Trio Blutzuckermessgerät. 10 Stück. Foto

Urinsyra teststickor
Synliggör framgången med en dietförändring eller läkemedelsbehandling

  Wellion LUNA UA urinsyra teststickor - mätning från en droppe blod

  GÖR FRAMGÅNGEN AV EN FÖRÄNDRING AV DIET ELLER EN DROGTERAPI SYNLIG

   

  Wellion LUNA UA-teststickor för urinsyra används tillsammans med Wellion LUNA-mätaren för att mäta koncentrationen av urinsyra i kapillärblod från fingertopparna.

  Med Wellion LUNA-mätaren och de matchande Wellion LUNA-urinsyra-teststickorna kan du bestämma urinsyranivån bekvämt hemma. Mätningen hemma kan inte ersätta allmänläkaren utan är avsedd att visa framgången med läkemedelsbehandling och din dietförändring på ett motiverande sätt, särskilt utöver de regelbundna kontrollerna.

   

  Hantering

  1. Ta Wellion LUNA urinsyra-teststicka ur förpackningen. Sätt i teststickan i mätaren för att starta den. Displayen visar symbolen "UA", den blinkande bloddroppssymbolen och teststickans symbol.

  2. Tryck på blodprovstagaren (med en ny lansett) vid sidan av fingertoppen och tryck på frigöringsknappen för att sticka och få en bloddroppe.

  3. Håll nu spetsen på teststickan i en liten vinkel in i blodprovet. Teststickan suger blodet som ett sugrör. Mätaren piper för att meddela dig när det finns tillräckligt med blod för testet. Displayen visar nedräkningen och efter 15 sekunder visas resultatet på displayen.

   

   

  Användbara tips

  • Använd inte utgångna teststickor. Kontrollera utgångsdatumet som anges på burken och förpackningen.

  • Stäng burken med teststickan omedelbart efter att du tagit bort en teststicka för att skydda de återstående teststickorna från fukt.

  • Använd teststickan omedelbart efter att du tagit den ur burken.

  • Använd inte våta eller skadade teststickor.

  • Undvik direkt solljus och värme. Förvara teststickorna i en torr, sval miljö (inte i badrummet).

  • Kassera den använda teststickan och den använda lansetten omedelbart efter mätningen.

   

  Förpackningsenhet: 10 st

   

  Wellion LUNA Teststickor UA - 10 stycken

  ordernummer: WELL610UA
  401.00 SEK
  antal