Wellion Lancetter 33G
För skonsam blodprovtagning

  Wellion Lancetter 33G

  ENKELT BLODPROV FÖR MÄTNING

   

  Wellion lancetter används med hjälp av en lämplig lanseringsanordning för att försiktigt få en droppe blod, till exempel för blodsockermätning. Det fina flerfaldiga snittet vid lancettens spets underlättar skonsam penetrering av huden för ett så smärtfritt stick som möjligt. Wellion 33G lancetter är särskilt tunna och därför mycket lämpliga för barn och personer med känslig hud.

  Skyddshättan säkerställer att lansetten förblir steril tills den används. Lansetten sätts in i blodprovstagaren och pressas sedan in i huden med en fjädermekanism för en kort och smärtfri punktering och dras sedan omedelbart tillbaka igen.

  Ett individuellt stickdjup kan väljas på blodprovstagaren. Detta gör att du själv kan bestämma vilket djup som passar dig bäst för att få en droppe blod i rätt storlek. Så stor som nödvändig, så liten som möjligt.

   

  Använd en ny lancett till varje blodprov!

  Med en ny lancett för varje mätning kan du se till att sticket är så smärtfritt som möjligt. Lancetter har mikrofinspetsar som skadas efter bara en användning. Vid varje ytterligare användning blir lancetterna trubbigare och bildar små taggar. Detta gör ytterligare stick mer smärtsamma och kan till och med skada vävnaden. Vävnadsvätska kan också läcka ut under bloduppsamlingen, vilket kan leda till förfalskade avläsningar.

   

  Var uppmärksam på hygien. Lancetten är en steril engångsprodukt och bör endast användas en gång. Vid varje blodprov kan små spår av blod och vävnad, som bara kan ses under ett mikroskop, finnas kvar på lancetten. Därför rekommenderar vi att du inte använder lancetten mer än en gång. Infektioner kan bli resultatet.

  Bra att veta: Diametern på en lancett mäts i GAUGE "G". Ju högre det angivna numret desto tunnare eller finare är lancetten. Därför är en 33G-lansett tunnare än en 28G-lansett.

  Lämplig för alla lanseringsenheter utom Accu-Chek Softclix och Secureject Pro-lanseringsenheter.

  Förpackningsenheter: 50, 100 och 200 stycken

   

  Wellion 33G lansetter - 200 stycken

  ordernummer: WELL203
  60.00 SEK
  antal

   

   

  Wellion 33G lansetter - 50 stycken

  ordernummer: WELL253
  31.00 SEK
  antal

   

   

  Wellion 33G lansetter - 100 stycken

  ordernummer: WELL207
  41.00 SEK
  antal