Blodtrycksmätare för överarm
Bakgrundsbelyst skärm
WHO: s blodtrycksklassificering

  Wellion WAVE Professional

  HÖGT BLODTRYCK OCH ASSOCIERADE KOMPLIKATIONER GÅR ATT FÖREBYGGA OCH BEHANDLA

  Blodtrycksmätning för överarmen

   

  Många människor mår mycket bra under lång tid trots det höga blodtrycket och har inga klagomål. Andra klagar dock på huvudvärk, yrsel, andfåddhet och trötthet. Huvudvärk uppträder vanligtvis på morgonen och försvinner igen efter en timme eller två. Dessa symtom kan dock också ha andra orsaker - regelbundna blodtryckskontroller hjälper till att klargöra symtomen. Högt blodtryck uppträder ofta med andra kardiovaskulära riskfaktorer som diabetes, fetma och hyperlipidemi.

  Högt blodtryck kan dock endast behandlas framgångsrikt i samarbete mellan läkare och berörd person. Behandlingen är skräddarsydd för den enskilde personen.

   

  Wellion WAVE Professional Blodtrycksmätare

  Wellion WAVE blodtrycksmätare är praktisk att mäta med. Den upplysta displayen med stora siffror är lätt att läsa. Manschetten på överarmen är alltid redo att användas och samtidigt förvaras snyggt i det bakre facket.

  Med den färgade markeringen på sidokanten visas ditt blodtrycksmätningsresultat inte bara i siffror utan klassificeras också i ett intervall av WHO: s blodtrycksklassificering. Om ditt resultat ligger inom det normala området är markören i det gröna området. Ett för högt blodtryck är alltid markerat i det röda området och ett normalt högt värde i det gula området. En praktisk visuell indikator för bättre bedömning av resultaten.

   

   

  Tips för att övervaka blodtrycket

  • Koppla av och försök att vara stilla i 5 till 10 minuter innan du gör en mätning.

  • Sätt dig ner på en stol med ryggstöd.

  • När du gör kontrollmätningar, mät alltid på armen med högre blodtryck - vanligtvis vänster arm (nära hjärtat). Placera armen så att manschetten är i samma höjd som ditt hjärta.

  • Stå på golvet med båda fötterna.

  • Håll dig lugn under mätningen - att prata, skratta eller hosta kan förfalska resultaten.

  • Efter tung fysisk ansträngning, sport, måltid, rökning, alkoholkonsumtion och bad, vänta minst 30 minuter innan du mäter ditt blodtryck, eftersom dessa aktiviteter kan påverka ditt blodtryck.

  • Oroa dig inte för ett ovanligt resultat från en enda mätning. Flera mätningar registrerade under lång tid ger dig en bättre överblick över ditt blodtryck.

   

  Bakgrundsbelyst skärm

  WHO: s blodtrycksklassificering

  Stora, tydliga siffror

  90 mätresultat i minnet

  Universal manschettstorlek

   

  Wellion WAVE blodtrycksmätare använder den oscillometriska metoden för att bestämma blodtrycket.

  Produkterna uppfyller kraven på elektromagnetisk kompatibilitet enligt EN60601-1-2 och säkerhetsstandarderna i EN60601-1, samt prestandakriterierna i IEC 80601-2-30, som anges i EEG-direktiv 93/42 / EEG.

   

  Wellion WAVE Professional

  ordernummer: WELLWAVE003P
  800.00 SEK
  antal