Wellion kundtjänst

Kontakt

Vi är alltid här för dig!

 

MED TRUST är en tillverkare av diabetesprodukter under vårt varumärke Wellion och en ledande leverantör av diabetesvård i Österrike. I enlighet med vår företagsfilosofi erbjuder vi inte bara produkter från Wellion och andra välkända tillverkare, utan framför allt erbjuder vi också en omfattande service.


MED TRUST Sweden AB
Box 30106
20061 Limhamn

Telefon Kontor: 040 15 77 75
Telefon Säljare: 0733 10 77 75
Email: info@medtrust.se
www.medtrust.se
www.wellion.se

Våra öppettider är:
Måndag – fredag 8:00 – 16:00

Våra telefontider är:
Måndag – fredag 8:00 – 16:00

 

 

Wellion kundtjänst

Dina önskemål är viktiga för oss! Om du vill ha mer information om diabetes mellitus, nya produkter, trender och utveckling eller helt enkelt tips för vardagen, vänligen hör av dig direkt till oss.

Vi vill påpeka att allmän information om diabetes inte kan ersätta ett läkarbesök. Kontakta din vårdgivare för personlig medicinsk information!

Alla frågor som ställs till oss kommer naturligtvis att behandlas konfidentiellt och vi kommer alltid att svara dig så snart som möjligt.

info@medtrust.se
+46 40157775

 

Kontaktformulär

Här har du möjlighet att skicka frågor via kontaktformuläret.

 

Kontaktformular Kundenservice

Kontakt
Obs: Observera att vi behöver dina uppgifter för att kontakta dig. Alla ifyllda uppgifter behandlas strikt konfidentiellt och lagras endast för kontakt, i enlighet med GDPR. Genom att skicka din information godkänner du den allmänna sekretesspolicyn.